Dénes megmondja

Dénes megmondja

a zinternet

2014. november 02. - denesberky

Miért kellett a tüntetéseket az internetadó mögé bújtatni? Miért kell 1000 forintnál kisebb összeg miatt először utcára menni? Összehasonlításképpen a magánnyugdíjakból lenyúlt pénz 3000 milliárd volt, míg az internetadóból az állam 20 milliárdot vár.

Félreértés ne essék, a problémám nem a tüntetéssel van, hanem azzal, hogy miért nem a korrupció ellen tüntetünk? Mert azt nem sárga csekken kell befizetnünk? Ja értem. Miért nem lehet ma Magyarországon az utcán hangosan kimondani, hogy itt bizony korrupció van? Ha ezt meglépte volna bárki, akkor a Miniszterelnök úr által bejelentett módosítások (erről majd később) semmilyen hatással nem lettek volna az ügy menetére. Így viszont egy meglehetősen ügyes húzással ki lehetett rántani a szőnyeget az egész alól.

A bejegyzés trackback címe:

https://denesmegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr656857727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása