Dénes megmondja

Dénes megmondja

A kivételek országa

2014. november 05. - denesberky

Na itt van először is ez a poszt a BKV-Figyelőn.

És ettől megint elfog a rosszullét, de nem a történet miatt hanem emiatt: "visszaélések miatt nem fogadják el a Magyarországon kiállított ISIC kártyát."

Ilyen hát ma Magyarországon a törvény- és szabályalkotás. Kitaláljuk, hogy ez legyen így, de csak akkor, ha... Nokérem szerintem ez így nem működik. Ha azt mondjuk, hogy elfogadjuk az ISIC-kártyát, akkor el kell fogadni az összes ISIC-kártyát. És valahogy ma mindenhol így gondolkozunk.

Például: Vannak azok az adók, amiket általánosan kell fizetni mindenkinek, majd létrehozunk különadókat meg azt kiabáljuk, hogy extraprofit, ha valami olyasmit találunk, ami nekünk nem tetszik. Kérem ez így nem működik. Ezt önkényuralomnak hívják jobb helyeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://denesmegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr776867277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása